Eesti kartulisalat

Koostis

  • 4-5 keedetud kartulit
  • 2 keskmist keedetud porgandit
  • 1 keedetud muna
  • 100 g lastevorsti
  • ½ pikka kurki
  • 1 õun
  • 100 g konservherneid
  • 200 g hapukoort
  • 200g mahedat majoneesi
  • soola
  • pipart

Valmistamine

Keeda kartulid ja porgandid eelmisel päeval soolaga maitsestatud vees pehmeks, ära koori enne keetmist. Lase täielikult jahtuda. Salati tegemiseks koori keedetud kartulid ja porgandid ning haki väikesteks kuubikuteks. Riivi keedetud jahtunud munad. Haki kurk, õun ja vorst väikesteks kuubikuteks, lisa konservherned. Sega hapukoorest ja majoneesist kaste ning maitsesta soola ja pipraga. Vala kaste salatile ja sega õrnalt läbi. Lase paar tundi maitsestuda.

Biskviitkattega rabarberikook

Loe veel