Ma armastan Eesti metssealiha

Metssealiha cannellonid tomatise- portabello seenekastmega

Eesti metsades üles kasvanud metssiga, mida marineerides ja maitseainetega rikastades ning pikalt madalal temperatuuril küpsetades, saab imelise maitsekõlaga roa.

See toiduaine sai valituks, kuna on olnud meie restorani menüüs eelnevalt väga populaarne.

Pasta ja hõrk liha, erinevad köögiviljad ja portabello seened, kõik ühte sulandununa annavad imelise maitse.

 

Üllar Kuhi

Peakokk

Restoran Rucola

Rucola

Restoran Rucola koduleht

Ehitajate tee 114A, Tallinn
5644100

Ma armastan Eesti metssealiha

Saaremaa-stiilis metssealiha mädarõika-kartulipüree ja kadakamarja kastmega

Üritame kasutada kohalikku toorainet nii palju kui võimalik. Metssiga on pärit Adaverest Põltsamaa vallast, lisaks eestimaine mahekartul ja Saaremaalt korjatud kadakamari. Vastavalt hooajale kasutame ka kohalikke juurvilju.

Metssiga on valmistatud madalal temperatuuril ja serveeritud kadakamarjakastmega. Tulemuseks on suurepärane maitsekooslus, mis meeldib 99% külastajatele.

Vladimir Iljin

Peakokk

Restoran Mix

Mix

Restorani veebileht
Restoran Mix Facebook

Vana-Posti 11/13
6220998  

 

Ma armastan Eesti metssealiha

Punaveinis hautatud metssiga röstitud kartulivormiga

Kuna Sardiinias, meie peakokk Nicolo Tanda lapsepõlvekodus, armastati metssealiha, siis on see roog loomulikult ka La Bottega menüüs. Otsisime pikalt kvaliteetset toorainet ning parimaks osutus Eestis kütitud metssiga. Ostame liha jahutatult, sest nii on säilinud liha puhas maitse ja suurepärane struktuur.

Nicolo Tanda

Peakokk

Restoran La Bottega

 

La Bottega

Restorani veebileht
Restorani Facebook

Vene 4, Tallinn
627 77 33