Ma armastan Eesti peakapsast

Ahjus küpsetatud pardifilee, suitsutatud pardikoib, valges veinis blanšeeritud kapsas, ahjukapsapüree, rosmariinivaht, murakakaste

Kapsas, üks armastatumatest toiduainetest Eestis, on maitsev ja väärtuslik köögivili nii värskelt, hapendatult kui küpsetatult. Kapsas leidub rohkesti vitamiine ja mineraale ning ta on eriti hea C-vitamiini, foolhappe, kaltsiumi, väävli ja kroomi allikas. Lisaks suurele C-vitamiini hulgale leidub kapsas veel ka P-, K, E-, D- ja U-vitamiine. Tugevdades immuunsüsteemi ja puhastades organismi, on peakapsas tervislik lisand erinevate roogade juurde sobides eriti linnu- ja ulukilihaga!

Kes suudaks öelda “ei” hõrgule pardilihale? Erilise maitseelamuse loomiseks pakume välja suurepärase kombinatsiooni mahlase pardiliha ning erinevalt valmistatud kapsaga, mida täiustavad hõrk murakakaste ja õhuline rosmariinivaht.

Rando Volkov

Peakokk

Restoran Nipernaadi