Ma armastan Eesti punapeeti

Peedi Carpaccio I Kitsejuustu kreem I Karamelliseeritud Kreeka pähklid I Pistaatsia pähklid

Peet on lihtne, maitsev ja tervislik tooraine, mis saab Eestis liialt vähe tähelepanu. Meie pakume teda kiirmarineeritult, selliselt saame mõnusalt krõmpsuva eelroa mis juhatab sisse täiusliku õhtusöögi.

Anna Kaasik

Restorani perenaine

Restoran Kadriorg

 

Restoran Kadriorg

Restoran Kadriorg koduleht
Restoran Kadriorg Facebook

Weizenbergi 18, Tallinn

6 013 636

Ma armastan Eesti punapeeti

Punapeedi sümfoonia

Peakoka koduõuntest pressitud mahlas marineeritud punapeedi carpaccio, peedilehtede, peedikrõpsude, parmesani  ja punapeedi hummusega. Punapeet kasvatatakse restorani Kaerajaan jaoks Saare talus, Kivi-Vigalas. See on ehe eesti toit, südamega kasvatatud toorainest siitsamast Eestimaa põldudelt.

Peeti on eestlased kasvatanud ning toiduks tarbinud juba aastasadu. Lisaks suurepärasele toiteväärtusele kutsutakse peeti ka ravimköögiviljaks, mis sisaldab märkimisväärselt erinevaid mineraalaineid ja vitamiine

Jaak Hiibus

Peakokk

Restoran Kaerajaan

Kaerajaan

Raekoja plats 17

Restoran Kaerajaan koduleht
Restoran Kaerajaan Facebook

6 155 400

12:00-22:00