Ma armastan Eesti sealiha

Seakarree röstitud kartulite, marineeritud seente ja piprakastmega

Tegemist on Eestis kasvatatud toorainega (Oskar, Rakvere). Välisfileed iseloomustab väga puhas lõikepind, puhas tailiha, ühtlane ja korrapärane välimus.

Liha on toitude kuningas, iga korraliku kõhutäie alus ja täiusliku toidulaua eeldus. Sealiha on eesti köögi alustala. Kodumaine liha on värske ning hea kvaliteediga.

Sealiha on olnud läbi aegade kindlal kohal eestlaste toidulaual. Roas on ühendatud maitseelamus -liha, marineeritud seened, piprakaste. Lihtne, kuid maitsev!

 

Tarvi Karpa

Peakokk

Neitsitorni muuseumkohvik

 

Neitsitorni muuseumkohvik

Neistritorni muuseumkohviku koduleht
Neistritorni muuseumi Facebook

Lossi plats 11/Lühike jalg 9a, 10130 Tallinn

Tel. 601 2751