Ma armastan Eesti tuurakala

Röstitud Härjanurme talu tuurafilee, härjasaba konfii ja fenkoli-oliivi kastmega

Tuuramari ja -liha on maailmas kõrgelt hinnatud delikatess. Meie tuur on pärit Lõuna-Eestist Härjanurme talust.

See kala on suurepäraselt rikkaliku maitsega, mis sobib ideaalselt meie vene-prantsuse kööki.

Meie roa maitse on eriline pakume tuuraliha koos härjasabaga konfiiga - need kaks erinevat toorainet sobivad omavahel hästi kokku ning täiendavad teineteist.

Vladislav Djatsuk

Peakokk

Restoran Tchaikovsky

 

 

Tchaikovsky

Tchaikovsky koduleht

Tchaikovsky Facebook

Vene 9, Tallinn

6 000 610

Ma armastan Eesti tuurakala

Võis praetud Härjanurme tuura steik orsotto ja vähikastmega

Tuur on kuningate kala aga siiski Eestis restoranides vähelevinud. Tuural puuduvad luud seega on teda väga lihtne süüa ja liha on suurepärane.

Minu sünnikoha lähedal asuvast Härjanurme kalakasvatusest pärit tuura olen söönud nii suitsutatult kui ka praetult. Tuur on alati maitsev.

Alo Stamm

Peakokk

Restoran Lusikas

 

Lusikas

Restoran Lusikas koduleht

Aia 7, Tallinn

6463030