Ma armastan Eesti veisemaksa

Veisemaksapasteet serveeritud käsitööleival marineeritud kurgi ja sibulamoosiga

MTÜ Liivimaa Lihaveis loodi Eesti suuremate anguse ja herefordi tõugu lihaveisekasvatajate poolt eesmärgiga propageerida ja turustada rohumaadel kasvatatud veiste liha. Liikmete karjad asuvad ajaloolistel Liivimaa aladel ja on mahetunnustusega.

Oleme varem ka koostöö teinud MTÜ Liivimaa Lihaveisga, ning oleme alati rahule jäänud. Nende poolt pakutavat maksa pole ennem meil menüüs olnud, ning otsustasime ära proovida. Tegemist on väga hõrgu tootega, puhtad maitsed on märksõna.

Maksal on väga eripärane maitse mis jääb sulle kauaks meelde ja kui sa teed ta ka hästi, kummitab see suurepärane maitse sul mõtteis kaua aega.

Restoran Werner

Werner

Restoran Werner koduleht 

Restoran Werner Facebook

Ülikooli 11, Tartu

7 426 377