Suvikõrvitsal suupiste sealihaga

10 inimest

Koostis

Sealiha

  • 300 g seakaelakarbonaadi

Porgandi-toorjuustukreem

  • 100 g porgandit
  • 50 g võid
  • 1 tl puljongit
  • 100 g vett ( et porgandid oleks kaetud)
  • 100 g toorjuustu

Valmistamine

Sealiha

Lõika sealihast 1 cm viilud, tambi ja paneeri riivitud mustas leivas. Prae mõlemalt poolt minutikese ja aseta ahju 180 kraadi juurde 10 minutiks.

Porgandi-toorjuustukreem

Tükelda porgand, prae õrnalt võis, lisa vesi ja puljong. Keeda pehmeks ja blenderda kreemiseks.  Jahtunud kreemile vahusta juurde toorjuust.

Suvikõrvits

Tükelda sendised viilud, kõrveta pannil ilma õlita mõlemalt poolt, maitsesta soola ja pipraga. Jahtunud komponendid aseta vastavalt pildile.

Suitsukanakreem vutimunaga

10 inimest

Loe veel