Vahune leivakreem jõhvikamoosiga

10 inimest

Koostis

Leivasupp

  • 7 viilu leiba
  • 300 g jõhvikamahla
  • 2 sl suhkrut

Moos

  • 100 g jõhvikaid
  • 80 g suhkrut

Vahukoor

  • Hapukoorekreem
  • hapukoort (30%)
  • suhkrut

Valmistamine

Leivasupp

Aseta leivaviilud jõhvikamahlaga likku, lisa suhkur. Paisunud leib keeda läbi, jahuta ja vahusta blenderis koos jõhvikamoosiga.

Moos

Aseta potti ja lisa vett pool klaasi. Keeda tasasel tulel kokku, kuni moodustub moos.

Vahukoor

Vahusta hapukoor koos suhkruga. Serveeri pitsi kihiti. Kaunistamisel kasuta kuivatatud leiva puru ja piparmünti.

Suvikõrvitsal suupiste sealihaga

10 inimest

Loe veel