Kata pidulik vastuvõtulaud! Siit leiad ideid, kuidas katta tõeliselt pidulik Eesti toidu laud.

Metssea rillette mädarõika ja musta leivaga

10 inimest

Loe veel

Kartulipliinid tillimajoneesi ja mahepeediga

10 inimest

Loe veel

Maapirni pulgakomm hapukoore, forelli- või siiamarjaga

10 inimest

Loe veel

Täistera suitsuräimeküpsetis õrnsoola silgu ja koduõluželeega

8 inimest

Loe veel

Põrsasült mädarõikavahuga

10 inimest

Loe veel

Vürtsikilu suupiste

10 inimest

Loe veel

Vahune leivakreem jõhvikamoosiga

10 inimest

Loe veel

Suvikõrvitsal suupiste sealihaga

10 inimest

Loe veel

Suitsukanakreem vutimunaga

10 inimest

Loe veel

Metsaseenesalat päevalilleseemnete ja rohelise sibulaga

10 inimest

Loe veel

Eesti peakokad said inspiratsiooni Eesti neljast aastaajast – siit leiad nende tõlgenduse.

Heeringajäätis, heeringa mari, siia carpaccio

25 inimest

Loe veel

Talvine pralinee 360 °

4 inimest

Loe veel

Leib, siga ja kapsas

6 inimest

Loe veel

Sügisene salat Tallinna vürtsikilu, tillimajoneesi ja porgandikreemiga

3 inimest

Loe veel

Vaarikane põder ja kaerahelbed peterselliga

2 inimest

Loe veel

Talle karree odrakruubi ja röst-köögiviljaga

4 inimest

Loe veel

Praetud kohafilee suviste vanilli-köögiviljade ja kõrvitsapüreega

4 inimest

Loe veel

Külm, selge aedviljasupp kodujuustu-kurgi võileivaga

4 inimest

Loe veel

Kirsi ja punase sõstra mannavaht, leivakaramell ja kanepiseemned

4 inimest

Loe veel

Salat-supp "Eesti Kevad"

4 inimest

Loe veel

Lõuna-Eesti tallesadul karulaugu-kartulikreemi ja rabarberiga

4 inimest

Loe veel

Saaremaa Räim Tomatis

4 inimest

Loe veel

Need on just need eestlaste poolt armastatud toidud, kodused maitsed, mida hakkame igatsema võõrsil viibides.

Biskviitkattega rabarberikook

Loe veel

Porgandipirukas

Loe veel

Praetud räimed hapukurgikastme ja musta leivaga

Loe veel

Hernesupp suitsukoodiga

Loe veel

Marineeritud seened

Loe veel

Kukeseenekaste värske kartuli ja värske hapukurgiga

Loe veel

Seapraad mulgikapsastega

Loe veel

Eesti kartulisalat

Loe veel