21. –25. 09 Kalanädala tähistamine Kalanduse Teabekeskuse eestvedamisel
Kalanduse teabekeskus koostöös Eesti Peakokkade Ühendusega korraldab kõrgkoolides, kus õpetatakse toidutehnoloogia erialasid või HORECA erialasid kalanädala.
Programm:
KARPKALA
ESMASPÄEV 21. september Tallinna Tehnikaülikool
Silver Saa restoranist ORE ja Jaak Hiibus restoranist Sardiinid.
ANGERSÄGA
TEISIPÄEV 22. september Tallinna Ülikool
Juhan Heinsalu restoranist Mimosa ja Inga Paenurm restoranist Markofka.
TUUR
KOLMAPÄEV 23. September TÜ Pärnu Kolledž
Mart Kukk Villa Wesseti restoranist ja Taigo Lepik Presidendi peakokk
ANGERJAS
NELJAPÄEV 24. september Eesti Maaülikool
Urpo Reinthal restoranist Ylicool ja Madis Põld Unilever Food Solutions Eestist.
VIKERFORELL
REEDE 25. september TTÜ Kuressaare Kolledž
Alar Aksalu Aksalu Consultingust.
Rohkem infot: Kalanduse Teabekeskus
Foto: Toomas Tuul