Pühapäev 20.-25. september

21. –25. 09 Kalanädala tähistamine Kalanduse Teabekeskuse eestvedamisel

Kalanduse teabekeskus koostöös Eesti Peakokkade Ühendusega korraldab kõrgkoolides, kus õpetatakse toidutehnoloogia erialasid või HORECA erialasid kalanädala.

Programm:

KARPKALA

ESMASPÄEV 21. september  Tallinna Tehnikaülikool

Silver Saa restoranist ORE ja Jaak Hiibus restoranist Sardiinid.

 

ANGERSÄGA

TEISIPÄEV 22. september Tallinna Ülikool

Juhan Heinsalu restoranist Mimosa ja Inga Paenurm restoranist Markofka.

 

TUUR

KOLMAPÄEV 23. September TÜ Pärnu Kolledž 

Mart Kukk    Villa Wesseti restoranist ja Taigo Lepik Presidendi peakokk

 

ANGERJAS

NELJAPÄEV 24. september  Eesti Maaülikool 

Urpo Reinthal  restoranist Ylicool ja Madis Põld Unilever Food Solutions Eestist.

 

VIKERFORELL

REEDE 25. september  TTÜ Kuressaare Kolledž

Alar Aksalu  Aksalu Consultingust.

 

Rohkem infot: Kalanduse Teabekeskus

Foto: Toomas Tuul