Krõbedad kalapalad

Koostis

  • 500 g tursafileed või mõnd teist valget kala
  • 1 tl soola
  • purustatud musta pipart
  • 1 spl värskelt pressitud laimimahla
  • 1 spl õli
  • 2 muna
  • 1 spl vett
  • 2 spl nisujahu
  • 70 g pankot või riivsaia
  • 1 spl fajita maitseainesegu
  • õli praadimiseks

Valmistamine

  1. Lõika kalafileed 25-grammisteks tükkideks, maitsesta soola ja pipraga.
  2. Sega omavahel laimimahl ja õli ning vala kalatükkidele. Lase kalal mõni minut maitsestuda.
  3. Klopi munad veega lahti.
  4. Sega omavahel panko ja fajita maitseainesegu.
  5. Veereta kalatükke jahus, seejärel munasegus ja viimaks paneeri panko’s.
  6. Friti kalapalasid kuumas õlis või prae rohkes õlis kõrgema servaga pannil.
  7. Serveeri kartulipudru ja kurgisalatiga.

 

Printimiseks laadi retsept alla.

VAATA VALMISTAMISE VIDEOT

Retsepti autor Angelica Udeküll

Lahtine kalapirukas

Loe veel