Krõbedad kanaliharibad hapukoore kastmega

4 inimest

Krõbedad kanaliharibad hapukoore kastmega

Koostisosad

  • 2 kanafileed
  • 0,5 l keefirit
  • 4 suurt peotäit riivsaia või pankot
  • toiduõli

Kaste

  • 4 spl hapukoort
  • 1 spl hakitud tilli
  • soola

Valmistamine

Lõika kanafilee väiksemateks tükkideks. Pane keefir kaussi, lisa näpuotsatäis soola ning aseta kanatükid selle sisse. Lase lihal seista marinaadis ning valmista vahepeal kaste.

Kastme jaoks sega hapukoor tilliga ja maitsesta soolaga. 

Pane teise kaussi riivsai ning pista ükshaaval kanatükid sellesse (jälgi, et kanatükid saaksid riivsaiaga ilusti kaetud). Aseta kanaribad ahjuplaadile  ja lisa õli (nii küpsevad need mõlemalt poolt krõbedaks). Sega vahepeal kanaribasi ja küpseta 180 kraadil 15 minutit.

Serveeri kanaribasid hapukoore kastmega.'

 

Retsepti autor Karolyn Vihmaru