Röstitud aedviljad ja sealiha musta leiva kattes
Koostisosad
Sealiha musta leiva kattes
- 400 g seakaelakarbonaadi
- soola ja pipart maitse järgi
- 1 muna
- 200 g riivitud musta leiba
Röstitud aedviljad
- 100 g porgandeid
- 100 g kaalikat
- 100 g lillkapsast
- 100 g suvikõrvitsat
- 30 g õli
- magusat tšillikastet
Valmistamine
Sealiha musta leiva kattes
- Lõika liha neljaks ühtlaseks viiluks, tambi lihahaamriga, maitsesta soola ja pipraga.
- Sega muna ja vesi vispliga ühtlaseks seguks, aseta liha selle sisse.
- Paneeri liha riivitud mustas leivas ja prae kuumal pannil rohkes õlis.
- Aseta ahju 180kraadi juurde 6 minutiks järelküpsema.
- Serveeri röstitud aedviljadega.
Röstitud aedviljad
- Tükelda köögiviljad ühtlase suurusega tükkideks, maitsesta soola ja pipraga.
- Aseta ahjuplaadile esmalt porgand ja kaalikas, lisa õli ja sega läbi. Küpseta ahjus 180 kraadi juures 30 minutit. 10 minutit enne lõppu lisa suvikõrvits ja lillkapsas.
- Valmis köögiviljadele sega juurde magusat tšillikastet ja aseta 5 minutiks ahju tõmbama, seejärel serveeri koos riivleivas paneeritud sealihaga.
Printimiseks laadi retsept alla.
Retsepti autor Inga Paenurm