Suitsukanakreem vutimunaga

10 inimest

Suitsukanakreem vutimunaga

Koostisosad

  • 10 vutimuna
  • 1 pudel palsamiäädikat
  • 500 g puhastatud suitsukana
  • 200 g vahukoort
  • 200 g sulatatud juustu (või creme fraiche)
  • 10 g oliiviõli

Valmistamine

Pane keevasse vette vutimunad ja keeda 2 minutit 30 sekundit, täpselt. Siis ehmata munad jäävees.

Koori munad väga ettevaatlikult. Kalla puhastatud munadele palsamiäädikas, et need upuks. Jäta munad 2 tunniks marineerima.

Samal ajal valmista suitsukanakreem. Blenderda sulatatud juust (või creme fraiche) koos kanalihaga. Lisa veidi õli ja vahukoort, et tekiks ühtlane paks mass (mousse).

 

Loputa munad puhta veega. Nüüd on munad võtnud kena jume ja näevad lahe välja.

Serveeri suupistelusika pealt või veereta toredad pallikesed. Alla kreem ja peale kaunis munake. Kaunista ürtide või hernevõrsetega.