Suvikõrvitsal suupiste sealihaga
10 inimest
Koostisosad
Sealiha
- 300 g seakaelakarbonaadi
Porgandi-toorjuustukreem
- 100 g porgandit
- 50 g võid
- 1 tl puljongit
- 100 g vett ( et porgandid oleks kaetud)
- 100 g toorjuustu
Valmistamine
Sealiha
Lõika sealihast 1 cm viilud, tambi ja paneeri riivitud mustas leivas. Prae mõlemalt poolt minutikese ja aseta ahju 180 kraadi juurde 10 minutiks.
Porgandi-toorjuustukreem
Tükelda porgand, prae õrnalt võis, lisa vesi ja puljong. Keeda pehmeks ja blenderda kreemiseks. Jahtunud kreemile vahusta juurde toorjuust.
Suvikõrvits
Tükelda sendised viilud, kõrveta pannil ilma õlita mõlemalt poolt, maitsesta soola ja pipraga. Jahtunud komponendid aseta vastavalt pildile.