Ma armastan Eesti mustsõstart

Mustsõstar
Mustsõstar
Kokku said nad ühe õue peal

Meil Harku vallas, Adra külas on üks väga tore Niliske talu, kus kasvavad kõige maitsvamad mustsõstrad ja rabarberid. Veised suured ja matsakad kaunistavad maaliliseks me rohumaad. Talu õuelt restorani, üksteist hoides ja teineteisest hoolides jõuab toit perede lauale.

Taluperenainiselt-Restoraniperenaisele, naiste mõtete ja soovide saatel teeb restorani peakokk Edgars veiselihast imepärase roa, millele maitsenüansi andmas mustsõstar ja rabarber.

Armastus käib kõhu kaudu, veiseliha armastatakse täna veel ikka pisut vähem kui nt kanaliha. Meie vallas on kindlasti perede lemmiklihaks tänu mälestusele Ranna sovhoosist veel kanaliha. Linna lähedal, maal nagu me veel jonnakalt ütleme on oma päris enda toidu kasvatamine ja loomakasvatus pigem midagi erakordset. Sellepärast sobib väikese talu toodang Selleri kööki suurepäraselt.

Edgars Kubetskis

Peakokk

Restoran Seller

Seller

Restoran Seller koduleht

Klooga mnt 6a, Tabasalu, Harku vald
6 096 796