„Etno räim“

Ma armastan Eesti räime

„Etno räim“
„Etno räim“
„Etno räim“ kartulimassi, soolakurgi, tilli ja heeringamarjaga

Meie söögilauale juba põlvi omast räime on ikka püütud Läänemere vetest. Tema valmistamisviise on lõputult. Meie räim on marineeritud kombineerides siinseid traditsioonilisi ja vahemeremaade maitseid. Kaaslaseks taldrikul on tal ka omaenda liigikaaslase, heeringa mari.

Räim on eesti rahvuskala, mille üle meil on põhjust uhke olla. Ajalooliselt on just räim olnud eestlaste näljakustutaja.  Väike, pigem unustatud, aga samas väga väärtuslik ja maitsev. 

Eriliseks teevad selle roa just meie etnilised toorained, mida maitsete esiletoomiseks kasutame ja kombineerime. Kerged kuid väga rikkalikud maitsed koos visuaalse poolega pakuvad imelise sümbioosi kõigile meie külalistele, kes peavad lugu heast toidust. Väärilise kaaslase meie “Etno räimele“ soovitame restorani veiniriiulilt.

 

Kaido Metsa

Peakokk

Gloria Veinikelder

Salt

Gloria Veinikelder Facebook

Müürivahe 2, Tallinn